Vuokrattavat toimitilat

Julius Tallberg-Kiinteistöt toimitilahaku näyttää suoraan vapaat liiketilat, toimistot ja vuokrattavat varastot. Kun etsit uutta toimitilaa tai vaikka isompaa varastotilaa, katso täältä!


Toimitilahaku

Näytä kaikki
0 hakuehtoja vastaavaa tilaa
Kohde
Tilatyyppi
Pinta-ala
Vapautuminen

Vuokrattavat toimistot, liiketilat ja varastot

Vapaat vuokrattavat toimitilat Helsinki–Espoo–Vantaa-akselilla järjestyvät aina kätevästi Julius Tallberg Kiinteistöt -kiinteistöpäälliköiden kautta. Vuokraamme vapaita toimitiloja Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla esimerkiksi yrityksille ja taloyhtiöille – toki palvelemme myös muita asiakkaita. Jos olet vuokraamassa toimitilaa tai luopumassa vanhasta toimitilastasi, voit aina kääntyä meidän puoleemme.

Lue lisää

Vuokraamme eri käyttöön sopivia vapaita varasto-, liike- ja toimistotiloja Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä näiden lähialueilla vankalla kokemuksella ja aina asiakaslähtöisesti. Kun käytät palveluitamme, pyrimme löytämään juuri sinun yritystäsi parhaiten hyödyttävän toimitilan. Palvelemme mielellämme myös erilaisia järjestöjä ja yhteisöjä sekä muita tahoja. Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja räätälöimme tilat aina asiakkaan mieleisiksi. Kerrot meille vain, millaisia ratkaisuja tarvitset, ja jätät varsinaisen toteuttamisen huoleksemme.

Toimitilavuokraus asiakastyytyväisyys edellä 

Julius Tallbergin historia ulottuu aina vuoteen 1880 asti. Sieltä juontuvia perinteitä, kuten tarmoa ja kaukonäköisyyttä, pidämme kiinteistösijoitusyhtiössämme edelleen arvossa, vaikka liiketoiminta on kehittynyt vuosien saatossa merkittävästi alkuaikojen naulakaupasta. Muun muassa toimitilavuokraus tuli osaksi Tallberg Yhtiön liiketoimintaa 1980-luvun loppupuolella.

Kiinteistötieto Oy:n syksyllä vuonna 2016 teettämän asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj oli halutuin vuokranantaja 16 tutkimukseen osallistuneen vuokranantajan joukosta! Erityisesti tyytyväisyys vuokranantajaan ja tarjoamiimme palveluihin oli huipussaan.

Pysyvät asiakassuhteet ja hyvät yhteistyökumppanuudet ovat kiinteistöyhtiömme ydintavoitteita. On selvää, että toimitilavuokraus on tehtävä asiakastyytyväisyys edellä. Siksi tehokkaat ja joustavat ratkaisut ovat myös vuokralaisen etu.

Tällä hetkellä meillä on noin 350 vuokralaista ja vuokrattavia kiinteistöjä noin 30. Tervetuloa mukaan!

Toimitpa miltei millä alalla tahansa, meidän kauttamme löydät varmasti yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevan tilaratkaisun.

Vuokraamissamme kohteissa on omat isännöitsijät jotka hoitavat kiinteistöjen asioita, meillä kiinteistöhuolto on ulkoistettu ja haluamme, että asiakkaidemme toimitiloja hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Vapaat liiketilat Helsingissä

Parhaat vapaat liiketilat Helsingissä löydät aina Julius Tallberg Kiinteistöjen kautta. Helsingissä on tarjolla monipuolisesti niin liike-, toimisto- ja varastotiloja. Kauttamme saatte myös monipuolisia ja laadukkaita varastotiloja hyvien liikenneyhteyksien varrelta Vantaalta.

Toimitilat Espoossa 

Kiinteistöpäällikkömme palvelevat sinua toimitiloihin liittyvissä tarpeissa. Espoossa on tarjolla monipuolinen tarjonta toimistotiloista, aina pienistä toimistoista isoihin toimistokomplekseihin asti. Esimerkiksi Espoon Sinikalliossa on tarjolla hulppea viisikerroksinen toimistorakennus jossa toimitilaa on vuokrattavissa jopa 6000 m2. Kohde on aiemmin ollut tietoliikenneyrityksen pääkonttorina. Ota siis meihin yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää, tai poikkea vaikka käymään toimipisteellämme Espoossa.

Varaston vuokraus | Helsinki ja Vantaa 

Varaston vuokraus Helsingissä ja Vantaalla onnistuu luotettavan varmasti Julius Tallberg Kiinteistöjen rautaisten ammattilaisten kautta. Meidän kautta saat parhaat vuokrattavat varastot Helsingissä ja Vantaalla joissa lähtökohtana ovat aina varastotilojen käytännöllisyys sekä hyvät kulkuyhteydet. Kun tarvitset isoa tai pienempää varastotilaa Helsingissä tai Vantaalla, ota yhteyttä meihin niin kartoitetaan juuri sinun yrityksellesi sopiva varastotila.

Varastotilan vuokraus 

Varastotilan vuokrauksessa oleellista on varastotilan käytännöllisyys. Esimerkiksi kunnollisen ajoliuskan merkitys varastotilan sisään takaa sujuvan ja turvallisen lastaus- sekä purkutyön. Varastotilan vapaa korkeus on myös oleellinen tieto lastauslaiturin tulevalle käyttäjälle. Myös suuret varastotilat mahdollistavat erilaisia käytännön ratkaisuja kuten esimerkiksi väliseinien pystytyksen. Kysy meiltä lisää varastotilan vuokrauksesta.

Vuokrattavat varastot Helsinki

Julius Tallberg Kiinteistöt tarjoaa parhaat vapaat vuokrattavat varastot Helsingissä. Tarjoamme vuokralle tällä hetkellä muun muassa isoa varastoa loistavien kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n välittömässä läheisyydessä, Liukumäentiellä Oulunkylässä Helsingissä. Vuokrattavan varaston pinta-ala on 6927 m².

Kyseessä on varastokiinteistö jossa on tilavat piha-alueet. Itse suurvarasto sijaitsee kiinteistön pohjakerroksessa, jossa vapaa korkeus on yli 5 metriä. Tehokasta sekä toimivaa lastaus- ja purkutoimintaa varten kiinteistön pihalta varastotilaan johtaa ajoluiska, jonka päässä on yhteensä 3 lastaustaskua. Tämä suurvarasto soveltuu helposti myös toimivaksi logistiikkakeskukseksi.

Vuokrattava varasto soveltuu hyvin logistiikan, kaupan ja teollisuuden erilaisiin varastointitarpeisiin. Tämän tyyppistä suurvarastoa, loistavalla sijainnilla Helsingissä on todella harvoin tarjolla joten tartu tilaisuuteen jo heti tänään.

Etsitkö varastotilaa läheltä Helsinkiä? Vantaa tarjoaa siihen oivat puitteet 

Kauttamme löydät erinomaista varastotilaa Vantaalta, Helsingin välittömästä läheisyydestä. Tarjoamme Vantaalta muun muassa erinomaisella sijainnilla Kehä III:n varrelta Äyritieltä tuotanto- / varastotilaa jonka pinta-ala on 1200 m².

Kiinteistön korkeat teollisuus- ja varastotilat ovat toimivia ja toimitilat soveltuvat useaan eri käyttötarkoitukseen. Varastokiinteistössä on tuotanto- / varastotilojen lisäksi auton sisälastaustilaa ja omat sosiaalitilat.

Ota siis meihin yhteyttä varastonvuokrausasioissa ja kysy heti rohkeasti lisää, tai poikkea vaikka käymään toimipisteellämme Espoossa.